Rawfood boostar träningen

Den som både vill gå ner i vikt och få energi till att träna bör fundera på att börja äta mer rawfood. Råkosten ger nämligen en extra boost för kroppen samtidigt som den gör att kilona droppar på ett sunt sätt.

gronsaker-nyttig

Nu kan du satsa på att gå på en så kallad rawfood-detox och gå ner hela tre kilo på en vecka, skriver Expressen. Kombinationen mellan att äta rawfood och göra det med ett lågt kaloriintag, kan leda till att man tappar vikt på ett smart och sunt sätt. Istället för att trycka i sig vanliga detox-produkter som bars och drycker, är det bättre att äta naturlig mat som både är god och ger kroppen den näring som den behöver. Om man äter rawfood kan man alltså hitta sin naturliga vikt, samtidigt som man håller sig frisk och har ork.

Satsa på nyttig mat

Att äta mer naturligt istället för en massa specialprodukter, är en viktig ingrediens när man vill hålla vikten och kanske gå ner i vikt. Det är även superviktigt att man äter riktig och nyttig mat när man tränar. Många blandar en hård träning med en massa måltidssubstitut och detta brukar bara leda till att man blir sjuk och får svårt att hålla vikten och dieten. Satsar man istället på rawfood får man i sig de proteiner och fibrer som är så superviktiga i ett aktivt och friskt liv.

Boosta kroppen

Faktiskt är det så att råkost inte bara är bra för att kunna orka med träning och att leva ett bra liv. Den här kosthållningen ger faktiskt till och med en boost till den som vill börja träna. I Metro kan man läsa att rawfood ger en förbättrad blodcirkulation och syresättning. Det ger dessutom en snabbare läkning vid skador och en bättre ork vid träning.